Två maskiner i en utan kompromisser!

Med Dual Voltage kan du växla fritt mellan 14,4V & 18V batterier för maximal flexibilitet och enkelhet

Dual Voltage är en innovativ batteriteknik från Panasonic som i praktiken ger dig två verktyg i ett. Detta då våra maskiner som är utrustade med denna teknik kan drivas med både 18 V och 14,4 V-batteri, vilket ger större flexibilitet och enkelhet vid användande. Har du tänkt på vilka stora fördelar detta faktiskt innebär? 

Dual Voltage betyder att du som användare får större valmöjligheter. Det finns en oändlig massa skäl till varför det skulle vara bättre att ha en mindre och lättare maskin när du t.ex. ska borra högt upp, ståendes på en stege eller utföra arbete i en ansträngande arbetsställning i trånga utrymmen.

Likaså skulle det vara otroligt bra att ha möjlighet att addera extra mycket kraft när du behöver göra upptagning av ett riktigt stort hål med hålsågen. Och tänk dig att du redan har ett smidigt 14,4 V verktyg och bara vill ha lite mer kraft och kapacitet? 

Genom ett köp av ett större 18 V-batteri är saken smidigt löst och du får mer kraftfull och längre batteritid när helst du än behöver. Det ger dig också flexibiliteten att sätta i ett nytt batteri när ett är tomt, utan att behöva tänka på om det är 14,4 V eller 18 V och fortsätta med ditt arbete utan avbrott eller väntan på eventuell uppladdning. Det är bara några av de situationer där Dual Voltage ger dig fördelar.

Hur funkar Dual Voltage?

När ett nytt batteri sätts in känner maskinen automatiskt av spänningen i batteriet och inbyggda kontroller släpper fram korrekt ström- och spänningsflöde till motorn. Detta ger dig möjligheten att direktanpassa din maskins vikt och kraft genom val av batteri, baserat på den uppgift du ska utföra eller vilka preferenser just du har.

Allt detta är möjligt tack vare Panasonics intelligenta tillämpning av elektronik, ett område där vi som företag alltid legat i absolut framkant och lett utvecklingen av innovationer. Även våra batterier anses vara legendariska i vår bransch, tack vare vår erkänt ledande ställning när det kommer till batteriteknologi.

Genom balans och ergonomi, högsta kvalitet i varje enskild egentillverkad detalj samt enastående motståndskraft mot damm- & vatten, ligger Panasonics maskiner i ledning när det gäller totalekonomi och driftsäkerhet.

Läs mer information om våra maskiner:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.