Toughtool IP-produkter klarar oberoende tester i extrema miljöer!

Vi vill gärna dela med oss av några riktigt intressanta tester som visar våra produkters mycket goda motståndskraft mot vatten och fukt. Denna motståndskraft, ihop med deras motståndskraft mot damm säkerställer att de klarar av de tuffa villkor och extrema situationer de utsätts för på arbetsplatser i vardagen.

Filmerna har några år på nacken, men det gör ingenting – det enda som hänt sedan dess är att våra produkter blivit ännu bättre!

Se produkterna utsättas för extrema tester av oberoende användare

Den helt oberoende australiensiska nyhetssajten har filmat när de utfört extrema tester på Panasonics verktyg. Användaren, William Brown, som utför själva testet, har dessutom använt verktygen varje dag under en månads tid i sin verksamhet och ger dem strålande omdömen! I filmen testas inte bara löftet om motståndskraft mot vatten utan visar även maskinernas styrka, uthållighet, balans och den fantastiska batterikapaciteten. Se filmen och läs recensionen hos TTT.

”However when I ripped it out and pulled the trigger, water shot out of the vents as the motor roared to life. I was now truly impressed by this tool.”

– William Brown, chef för  Sydneybaserade elföretaget Seaside Sparkies till TTT

Nyfiken på mer?

Se testet av vår borrskruvdragare och tigersåg utfört av magainset DMH – Den Moderna Hantverkaren.

Och självklart testar vi kontinuerligt våra egna produkter också…

Del 1

Missa inte del 2!

OBS! Även om Tough Tool IP innebär enastående motståndskraft mot damm och vatten, marknadsförs inte dessa verktyg som vattentäta och Panasonics garanti omfattar inte skador om du t.ex. tappar maskinen i poolen. Men visst är det skönt att veta att om du gör det, orsakar det sannolikt inte bestående skador som ett icke IP56-klassat verktyg kan drabbas av.