Starka, smarta tillskott med det senaste inom intelligent teknologi

Panasonic lanserar flera spännande nyheter i oktober!

Under oktober förstärks Panasonics verktygssortiment att med fem nya modeller; en borrskruvdragare, en slagskruvdragaren, en efterlängtad multicutter och två praktiska tillbehör i form av en LED-lampa och en Bluetooth-högtalare. Allt ingår i Toughtool IP-familjen vilket innebär att de alla har extra skydd mot damm- och vatten.

Panasonic är känt för sina kraftfulla borrmaskiner och skruvdragare och släpper nu både en ny och förbättrad borrskruvdragare och en slagskruvdragare. Båda är utrustade med helt nya borstfria motorer som både ger högre effekt och bättre prestanda. Det släpps också en efterlängtad multicutter som kompletterar deras sågsortiment.

Alla maskiner kan användas med både 14,4V- och 18V-batterier, men de levereras som standard med 18V-batterier på 3Ah respektive 5Ah. Slutligen kommer praktiska tillbehör som en LED-lampa och en Bluetooth-högtalare, som båda har två USB-kontakter för laddning t.ex. smartphones. De två senare kan användas med alla Panasonics 14.4V-, 18V- och 21.6V-batterier.

Läs mer om nyheterna i våra fördjupningsartiklar: