Slagskruvdragare EY76A1

Slagskruvdragare är ett oumbärligt verktyg för dem som skruvar mycket. Panasonic har alltid legat i förkant av utvecklingen och med nya EY76A1 tar de ytterligare ett kliv framåt. Den är precis som borrskruvdragare EY74A3 utrustad med en helt ny smart borstlös motor och den senaste inom intelligent styrteknik.

Liksom sina föregångare har EY76A1 också tre hastigheter så att slagkraften kan justeras till skruvstorleken och arbetet som ska utföras.

Flera avancerade inställningar

EY76A1 är utrustad med en självborrande skruvfunktion som minskar risken för skadade plåtgängor och skruvar. Med denna funktion aktiverad kommer maskinen att starta med hög hastighet för snabb och effektiv borrning i tunna metallplåtar. Vid genomborrning och övergång till gängning / skruvning reduceras hastigheten för ökad kontroll. Detta minskar risken för skadade gängor i plåten och trasiga skruvar. Samtidigt minskas behovet av slag som ger betydligt mindre oväsen än vid användning av traditionella slagskruvdragare.

Vid serieskruvning kommer den nya ”DASH” -funktionen att inaktivera den steglösa hastighetsregleringen för att uppnå maximal hastighet med ett litet tryck på brytaren.

Bistinfästningen har en ny konisk design som gör det lättare att byta bits, även med handskar på.

EY76A1 levereras i fyra versioner; en i Tanos T-loc Systainer med 5A-batterier, en motsvarande med 3Ah-batterier, en med endast maskinbody i Tanos T-loc-koffert eller som ren maskinbody i kartong.

Listpris för komplett uppsättning med 5Ah-batterier är 4595 kr exkl moms.

2 reaktioner på ”Slagskruvdragare EY76A1

Kommentarer inaktiverade.