Borrskruvdragare EY74A3

Borrskruvdragare EY74A3

Den nya och förbättrade modellen EY74A3 är utrustad med en helt ny smart borstlös motor och den senaste inom intelligent styrteknik. Detta maximerar maskinens prestanda för att ge den kraft och hastighet som passar arbetsuppgiften som ska utföras. Borren justerar sig automatiskt mellan högt varvtal för lättare arbete och högre moment när belastningen ökar. Detta möjliggör korrekt vridmoment och rotation för alla typer av jobb.

Helt ny gängfunktion och hastighetslåsing 

Liksom hos föregångaren EY74A2 kan hastigheten låsas i tre förinställda hastigheter. Förinställningarna är baserade på rekommenderade hastigheter för borrning med hålsåg i metall. Detta minskar risken för att hålsågen skadas eller att metallytan bränns på grund av fel rotationshastighet.

Dessutom har EY74A3 en helt ny funktion för gängning. Rotationsriktningen ändras automatiskt varje gång man trycker på omkopplaren. Maskinen klarar gängor upp till M10.

EY74A3 levereras i fyra versioner; en i Tanos T-loc Systainer med 5A-batterier, en motsvarande med 3Ah-batterier, en med endast maskinbody i Tanos T-loc-koffert eller som ren maskinbody i kartong.

Listpris för komplett uppsättning med 5Ah-batterier är 3595 kr exkl moms.

2 reaktioner på ”Borrskruvdragare EY74A3

Kommentarer inaktiverade.