ToughTools AB marknadsför professionella verktyg och tillbehör från välkända tillverkare

Panasonic verktyg

Batteridrivna verktyg sedan 1979. Pionjär i branschen, varit i Sverige sedan mitten av 1980-talet. Känd för unik batteriteknik, den enda verktygstillverkaren med egen batteriproduktion. Robusta maskiner med hög kapacitet Innovativa egenskaper, kompakta och lätta, ergonomiska ”High end” -produkter för professionella användare.

Panasonic batterier

Världsledande tillverkare av batterier med 90 års erfarenhet och höga krav på kvalitet och prestanda. Primärbatterier med lång livslängd och hållbarhet samt en unik teknik för att förhindra läckage.

Diager

Kvalitetsborr ”Made in France” sedan 1953. Robusta och innovativa borrprodukter. Oberoende och familjeägt. Fullständigt sortiment, bäst på betongborrning, men har också en egen högteknologisk industriavdelning. Exporterar till 70 länder över hela världen. Lägger till stora resurser för produktutveckling och hållbar produktion.

Löwe

Tyskproducerade kvalitetstänger för industri och trädgård sedan 1923. Distribueras i över 80 länder.