HÖSTENS NYHETER 2019

Bredd och spets – kraftfulla höstnyheter från Panasonic Tools

I oktober 2019 lanseras en rad efterlängtade nyheter från Panasonic Powertools. Vi bjuder här på en lite aptitretare av de verktyg och tillbehör som snart utökar vårt sortiment. 

NY Multicutter

Först ut är en efterlängtad, stark och kompakt Multicutter (EY46A5) med borstlös motor, enkelt bladbyte och dubbel LED-belysning. Den är givetvis också utrustad med Dual Voltage (14/18V).

NY borrskruvdragare

Nya borrskruvdragare (EY74A3) är utrustad med en helt ny smart borstlös motorteknologi. Den har mer kraft och lägre vikt än föregångaren EY74A2 och kommer givetvis med uppskattade och unika Dual Voltage-funktionen (14/18V).

NY Slagskruvdragare

Nya slagskruvdragare (EY76A1), har också denna den nya smarta borstlösa motorteknologin. Den är dubbelt så snabb som nuvarande slagskruvdragare EY75A7 och med en ännu bättre balanserad kropp – dessutom med dubbel LED-belysning. Dual Voltage (14/18V).

Två NYA tillbehör! LED-lampa & Bluetoothhögtalare

Panasonic Tools lanserar samtidigt också både en ny kompakt LED-lampa med upp till 750 lumen lyskraft (ställbart i 3 ljusnivåer) och en ny lätt och kompakt BlueToothhögtalare. Båda dessa tillbehör är kompatibla med 14.4/18/21.6 batterier och har dubbla USB-portar för laddning av t.ex. mobilen. De kommer med smidiga ställbara handtag (0-360 grader) samt krok för enkel upphängning. 

 

Håll utkik efter mer information eller kontakta oss direkt: info@toughtools.se