Därför är Panasonics fogspruta uthyrarnas favorit!

Foga enkelt, snabbt och snyggt med marknadens starkaste och mest uthålliga maskiner.

När uthyrarna får bestämma är det Panasonics fogspruta EY3641 som gäller. Varför? Det är den fogspruta som håller enligt användarna, vilket går i linje med varje uthyrares affärsidé. En maskin som krånglar eller går sönder kostar både användare och uthyrare tid och pengar, en som håller över tid skapar effektivitet och lönsamhet! Det är inte svårare än så.

Vår absolut bäst säljande variant EY3641 (14,4 V) är marknadens starkaste och mest uthålliga fogspruta med hela 4410N (450 kgf) och används för fogmassa i både påsar & patroner. Den delar dessutom karaktärsdraget med våra andra verktyg i det att den är kompakt och smidig (väger endast 2,8 kg med batteri) och den låter dig enkelt och snabbt skapa ett snyggt resultat.

Vad är hemligheten bakom favoritskapet?

Vad är det då som gör vår bästsäljare EY3641 så uppskattad? Jo, inte nog med att den är kraftfull, effektiv och smidig, vilket ger en hög arbetshastighet utan stor belastning. Den är dessutom särskilt utformad för lång driftstid och effektiv applicering av stora volymer fogmassa och är lätt att hantera, även i svåra och utmanande arbetsutrymmen. Lägg därtill att den håller utan att krångla eller gå sönder vilket sparar både tid och pengar för såväl proffsanvändare som uthyrare.

Våra modeller har ”Drop Stop” som standard. Denna funktion tar automatiskt bort trycket på kolven så snart som avtryckaren släpps, vilket förhindrar att överflödigt material slinker ut. Detta gör vår fogspruta lämplig för material av hög viskositet, t.ex. limprodukter. Men detta är givetvis långtifrån allt som gör den så eftertraktad.

Nedan listar vi ett antal viktiga och uppskattade egenskaper hos denna proffsfavorit:

  • Kraftfull motor ger högt tryck och högt flöde
  • Separat steglös frammatningskontroll ger en jämn finish
  • Elektronisk fartkontroll
  • Reverseringsmekanism som förhindrar dropp.
  • Kompakt med låg vikt: 2.8kg med batteri
  • Bekväm att arbeta med tack vare sitt 360° vridbara aluminiumrör.
  • Robust konstruktion
  • Passar både 310 ml patroner och påsar upp till 600 ml: 300-320 st patroner (310ml) med silikon/akryl på en laddning och ca 150st med polyuretan.
  • Med sin 14,4 V och 4,2 Ah kapacitet doserar den materialet snabbt och effektivt – även produkter med hög viskositet.
Unboxingfilm Fogspruta EY3641

Så foga dig samman och använd en maskin som garanterat gör jobbet! Läs mer om våra olika fogsprutor och vårt övriga sortiment på panasonictools.se.

En reaktion på ”Därför är Panasonics fogspruta uthyrarnas favorit!

Kommentarer inaktiverade.